Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 194 продукта и наличност над 4 079 830 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 194 продукта в наличност.
4 079 830 Артикула.
Подреди по
Резултати

Секачи

Секачът е ръчен инструмент за отнемане на части от повърхността на твърди материали. В долния си край има острие с определена широчина, а в горния – ударна повърхност, върху която се удря с чука. Секачите, които ще откриете в тази категория са плоски, метални, изработени от инструментална стомана с дължина от 10 до 35 см и ширина на острието от 1 до 7 см. Секачът служи за разсичане и разделяне на материали или за отстраняване на допълнителни, нежелани части от основния продукт. Плоските секачи с предпазител, които предлагаме, осигуряват безопасност и удобство по време на употреба и са предназначени за обработка на камък и метал. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите плоски секачи, както и такива с предпазител.

 

Плоският секач UNIOR 12x250 мм е изработен от хром-ванадиева стомана, изцяло закален, кован. Той е с индуктивно закален връх.

 

Плоският секач ZBIROVIA (125 мм, 150 мм, 175 мм, 200 мм) е направен от хром-ванадиева стомана, закален. Изработен е в съответствие с DIN 175.

 

Плоският секач с предпазител TOPMASTER 26x300 мм е произведен от хром-ванадиева стомана. Има двуслойна дръжка с предпазител.

 

Плоският секач с предпазител TOPMASTER 75x225 мм е изработен от висококачествена хром-ванадиева стомана. Има двуслойна ергономична дръжка с предпазител и оптимално подобрен ъгъл на заточване.

 

Плоският секач с предпазител UNIOR 24x250 мм е направен от хром-ванадиева стомана, кован, изцяло закален. Той е с индуктивно закален връх. Изработен в съответствие със стандарт DIN 6453.
 

Плоският секач с предпазител UNIOR 26x300 мм е направен от хром-ванадиева стомана, закален. Изработен е в съответствие с DIN 7254. Той е с индуктивно закален връх.
 

Плоският секач с предпазител UNIOR 26x350 мм е изработен от хром-ванадиева стомана, закален. Изработен е в съответствие с DIN 7254. Той е с индуктивно закален връх.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите секачи на марката RENNSTEING. Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.