Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 193 продукта и наличност над 4 081 747 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 193 продукта в наличност.
4 081 747 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шабъри

Шабърът е инструмент, който може да премахне всякакви замърсявания, втвърдено лепило, бои , маджун, силиконови, гумени или дунапренени уплътнения и други строителни материали, и да изглади неравности по гипсова мазилка.

 

Шабърът NAREX 295 мм е изработен от специална инструментална стомана и е с дръжка от лакирана букова дървесина.

 

Шабърът RENNSTEIG е с работна дължина 85 мм. Изработен е от специална инструментална стомана и е с лакирана дървена дръжка.

 

Шабърът UNIOR 200 мм е изработен от инструментална стомана, има грундирано острие и дървена дръжка..

 

Двукантовият шабър HERZ е за механична обработка, направа на фаска и отнемане на оксидния слой на термопластични пластмаси преди заваряването им. Има удобна ергономична ръкохватка от два материала срещу приплъзване.

 

Шабърът с плосък нож HERZ e подходящ при електросъпротивително заваряване на тръби и фитинги. Служи за механична обработка и отнемане на оксидиралия слой на термопластични пластмаси преди заваряването им. След затъпяване може да се ползва втората режеща повърхност.

 

Трикантовият шабър HERZ е с удобна ергономична ръкохватка от 2 материала срещу приплъзване. Служи за механична обработка, направа на фаска и отнемане на оксидиралия слой на термопластични пластмаси преди заваряването им.

 

Въртоци за инструменти, менгемета, скоби за обтягане, центри, шпакли и други ръчни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.