Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шабъри

Шлосерският шабър е ръчен инструмент с три или четири режещи ръба. Заточен е в единия край, като се използва за прецизно обработване на метални изделия, обработка на ръбове, маркиране и надписване.

 

Плоски шабъри се използват при ремонтиране на компоненти и възли в транспортното оборудване за чистене на повърхности от стари уплътнения. Намират приложение при дейности по почистване на метални изделия. С помощта на шабър може да премахвате остатъци като засъхнало лепило, капки боя, стари уплътнения, маджун от прозорци и други.

 

Шаброването е операция, която включва изстъргване, рязане, премахване на фини метални части от повърхността на детайла със шабъри. Често се извършва след завършване или след обработка на детайли на машини, режещи метал. Шабърите се ползват за напасване на свързващи повърхности.

 

Видове шабъри

 

Двукантовият шабър е за механична обработка, направа на фаска и отнемане на оксидния слой на термопластични пластмаси преди заваряването им. Има удобна ергономична ръкохватка от два материала срещу приплъзване.

 

Шабърът с плосък нож е подходящ при електросъпротивително заваряване на тръби и фитинги. Служи за механична обработка и отнемане на оксидиралия слой на термопластични пластмаси преди заваряването им. След затъпяване може да се ползва втората режеща повърхност.

 

Трикантовият шабър е с ергономична удобна ръкохватка от 2 материала срещу приплъзване. Служи за механична обработка, направа на фаска и отнемане на оксидиралия слой на термопластични пластмаси преди заваряването им.

 

Защо да изберете шабър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шабъри, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.