Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шаблони

Шаблонът за заточване на вериги се използва за проверка на предния ъгъл и този за заточване, на дължината на зъбите и разстоянието на подаващия ограничител.  Може да се използва за почистване на канала и отвора на шината, през който се подава маслото.

 

Шаблонът за ъгли е полезен инструмент и незаменим помощник при рязане с трион под герунг. Той не само помага за определяне ъгъла на рязане, но също така и автоматично показва точната настройка на триона. За регулиране на ъглите шаблонът има вграден ограничителен механизъм, а за по-лесна и безопасна регулировка на триона се използва специален магнит.

 

Комплектът за отвори FESTOOL LR 32-SYS е за бързо и лесно изготвяне на редици от дупки за носачи на под, държачи на задна стена и обшивки с оберфреза OF 1010 или OF 1400.

 

Пантографът TOPMASTER се използва за пренасяне на ъгли и сваляне на размери. Използва се в дърводелството, строителството и др. Перфектен помощник е при полагане на всякакъв вид подови настилки.

 

Шаблонът за вериги STIHL 1/4-3/8’’ служи за проверка на предния ъгъл и ъгъла на заточване, на дължината на зъба, както и на разстоянието на ограничителя на подаването. Може да се използва и за почистване на канала и отвора на шината, през който се подава маслото.

 

Шаблонът за дибли NAREX PK08 включва дръжка със стоп пръстен и свредло за дърво с диаметър 8 мм с фиксиращ пръстен.

 

Шаблонът за дибли VIRUTEX PM11D включва метални вложки за работа с детайли 16 мм, редуциращи втулки и ограничител на свредлото за дълбочината на пробиване. Благодарение на неговата функционалност, процеса на сглобяване е бърз и ефективен, без да губите време за оразмеряване и отбелязване.

 

Шаблонът за дибли WOLFCRAFT е за прецизни и стабилни ъглови, Т-образни и плоски сглобки. Комплектът включва шаблон, дървени дюбели, свредла за дърво, метални щифтове с маркиращ център, ограничители за дълбочина, лепило за дърво.

 

Шаблонът за изместване на ъгли WOLFCRAFT помага за измерване на ъгъла на стени и определя ъгъла на рязане. Има вграден стопов механизъм за лесна настройка на ъглите.

 

Шаблонът за копиране на форми RUBI е от най-търсените инструменти не само от професионалист, които полагат керамични плочки, но и от хора, занимаващи се със строителство и ремонт. С шаблона лесно се копира формата на трудни за маркиране елементи, след което се прехвърля върху плочката за последващо изрязване. Шаблонът може да се използва и за маркиране на разстояния, например между две тръби или между горещи и студени кранове.

 

Шаблонът за копиране на форми WOLFCRAFT e идеален за прехвърляне на форми върху ламинат, плочки и др. Има затягащ лост за фиксиране на подвижните детайли.

 

Шаблонът за криволинейна обработка CMT е лесен за прикрепяне върху всички видове дървени панели, MDF или ПДЧ, за създаване на форми, дъги и извити елементи.

 

Шаблонът за монтаж на каси и первази VIRUTEX PB83E е конструиран за бързо и ефикасно поставяне на каси/рамки и первази върху черна каса на врати. За фиксиране се използва полиуретанова пяна.

 

Шаблонът за отвори WOLFCRAFT служи за пробиване на отвори за дибли при съединяване под ъгъл, при челно Т-образно съединяване и при съединяване на край с край.

 

Шаблонът за отвори WOLFCRAFT служи за пробиване на дюбелни връзки, на редица от отвори в рафтове и шкафове, както и на отвори за панти и фитинги в мебелната индустрия.

 

Шаблонът за отвори WOLFCRAFT е универсален шаблон за пробиване на отвори за дибли при съединяване под ъгъл при челно Т-образно съединяване и при съединяване на край с край. Има интегриран V-канал за сигурно фиксиране на кръгли детайли.

 

Шаблонът за пробиване на шкурка BOSCH 93x230 мм е пластмасово приспособление за пробиване на осем отвора в шкурка.

 

Шаблонът за радиуси CMT R3/R25 e комплект от 3 шаблона с дебелина 8 мм.

 

Шаблонът за рязане PINIE 250 мм е направен от брезов шперплат. Герунг кутията се доставя с качествен трион тип лястовича опашка със закалени зъби.

 

Шаблонът за рязане WOLFCRAFT служи за точно измерване на вътрешни и външни ъгли от 85° до 180°. Използва се за дърводелство, сервизи, хоби, направа на точни разрези на PVC, дърво, лайсни, первази и др.

 

С шаблона за рязане на корнизи DECOSA 510 мм декоративните корнизи могат да се режат лесно с правилни вътрешни и външни ъгли.

 

Шаблонът за рязане под ъгъл WOLFCRAFT служи за точно измерване на вътрешни и външни ъгли от 85° до 180°. Използва се за дърводелство, сервизи, хоби, направа на точни разрези на PVC, дърво, лайсни, первази и др.

 

Шаблонът за сглобки FESTOOL VS 600 FZ (10, 6) се сменя лесно и бързо. Служи за съединения с палцови зъби.

 

Шаблоните за сглобки FESTOOL VS 600 GE и FESTOOL VS 600 SZ (14, 20) се сменят бързо и лесно без допълнителен инструмент. Те са с изключителна прецизност за традиционни прилепващи съединения като например полускрити и открити съединения тип "лястовича опашка", зъбци и напълно пасващи съединения с дюбели.

 

С шаблонa за сглобки WOLFCRAFT Undercover Jig Set пробивате прецизни дупки в плоскостите, след това свързвате двете плоскости с винтове за дърво. Комплектът включва шаблон, стъпално свредло HSS, ограничител на дълбочината, шестостенен ключ SW, накрайник Pozidriv PZ 2, клина от сухо буково дърво, винтове за дърво.

 

Шаблонът за съединяване на плотове VIRUTEX PFE60 подсигурява стабилност и точност. Специално е разработен за фрезоване и съединяване на хоризонтални плотове. Поставянето и фиксирането му е много просто – осъществява се посредством маркирани цифри и букви на самия шаблон.

 

В „Баш Майстора“ може да откриете шаблон за клинозъбни сглобки CMT300, както и много други ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.