Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шаблони

Шаблонът за заточване на вериги се използва за проверка на предния ъгъл и този за заточване на дължината на зъбите и разстоянието на подаващия ограничител. Може да се използва за почистване на канала и отвора на шината, през който се подава маслото.

 

Видове шаблони

 

Шаблонът за ъгли е полезен инструмент и незаменим помощник при рязане с трион под герунг. Той не само помага за определяне ъгъла на рязане, но също така и автоматично показва точната настройка на триона. За регулиране на ъглите шаблонът има вграден ограничителен механизъм, а за по-лесна и безопасна регулировка на триона се ползва специален магнит.

 

Комплектите за отвори са за бързо и лесно изготвяне на редици от дупки за носачи на под, държачи на задна стена и обшивки с оберфреза.

 

Пантографът се използва за пренасяне на ъгли и сваляне на размери. Използва се в дърводелството, строителството и други. Перфектен помощник е при полагане на всякакъв вид подови настилки.

 

Шаблонът за дибли е подходящ за прецизни и стабилни ъглови, Т-образни и плоски сглобки. Благодарение на неговата функционалност процесът на сглобяване е бърз и ефективен, без да губите време за оразмеряване и отбелязване.

 

Шаблонът за изместване на ъгли помага за измерване на ъгъла на стени и определя ъгъла на рязане. Има вграден стопов механизъм за лесна настройка на ъглите.

 

Шаблоните за копиране на форми са едни от най-търсените инструменти не само от професионалисти, които полагат керамични плочки, но и от хора, занимаващи се със строителство и ремонт. Могат да се ползват за маркиране на разстояние, например между две тръби или между горещи и студени кранове.

 

Шаблонът за криволинейна обработка е лесен за прикрепяне върху всички видове дървени панели, MDF или ПДЧ, за създаване н форми, дъги и извити елементи.

 

Шаблонът за монтаж на каси и первази е конструиран за бързо и ефикасно поставяне на каси/рамки и первази върху черна каса на врати.

 

Шаблонът за пробиване на шкурка е пластмасово приспособление за пробиване на осем отвора в шкурка.

 

Шаблонът за рязане служи за точно измерване на вътрешни и външни ъгли, който се използва за дърводелство, хоби, сервизи, направа на точни разрези на PVC, дърво и други.

 

Шаблоните за сглобки се сменят бързо и лесно без допълнителен инструмент. Те са с изключителна прецизност за традиционни прилепващи съединения.

 

Шаблоните за съединяване на плотове подсигуряват стабилност и точно. Специално са разработени за фрезоване и съединяване на хоризонтални плотове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.