Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шайби подложни с широка периферия DIN9021

Подложната шайба с широка периферия може да се използва при сглобяване на части с пролуки или резбови съединения. Поставя се между болта и гайката или между предмета и гайката. С това се гарантира, че повърхността на предмета няма да бъде наранена.

 

Подложните шайби с широка периферия са изработени по DIN9021 и са с поцинкована повърхност. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите подложни шайби с широка периферия с различен вътрешен и външен диаметър.

 

Защо да изберете подложна шайба с широка периферия DIN9021 от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подложни шайби с широка периферия DIN9021, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.