Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шила за къртещи машини

Шилата за къртещи машини имат формата на островърха пирамида. Подходящи са за къртачни дейности, демонтажни и подготвителни работи на бетон и зидария. При използване с къртач приставките шила служат и за събаряне на асфалтови или бетонови настилки. Шилата, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са с опашка шестостен, SDS-plus и SDS-max, с различен диаметър и за различна марка машини.

 

Шилото DEWALT 14x250 мм служи за осъществяване на общи разрушителни дейности, събаряне на зидария, бетон и др.

 

Шилото DEWALT 18x400 мм е изработено от закалена стомана, осигуряваща здрави накрайници. Микропроцесорният контрол на топлинната обработка за здрави лопатки е с дълъг експлоатационен живот.

 

Шилото DEWALT 18x400 мм е с нова двойностоманена конструкция, комбинираща издръжливост с дълготрайност и висока скорост. Изработено е от устойчива на износване стомана за по-дълъг живот.

 

Шилото DEWALT (19x400 мм, 28х520 мм) се използва за осъществяване на общи разрушителни дейности и събаряне на бетон, камък и др.

 

Шилото DEWALT 30x410 мм осъществява общи разрушителни дейности и събаряне на зидария, бетон и камък. Захватът е шестостен HEX30.

 

Шилото HIKOKI 30x400 мм е подходящо за къртачи HITACHI H65SB, H65SB2, H70SC, H65SC.

 

Шилото RAIDER 14x250 мм се използва за осъществяване на общи разрушителни дейности, събаряне на зидария, бетон и др. Захватът е SDS-plus.

 

Шилото RAIDER (17x250 мм, 18х600 мм) е изработено от легирана стомана 40х. Подходящо е за работа в материали от бетон, тухла и др. Има оптимално подобрени ъгли на заточване.

 

Шилото RAIDER 18x400 мм служи за осъществяване на общи разрушителни дейности, събаряне на зидария, бетон и камък. Подходящо е за всички видове къртачи с SDS-max захват.

 

Шилото RAIDER 30x400 мм е с оптимално подобрени ъгли за заточване. Изработено е от легирана стомана 40х. Захватът на опашката е HEX.

 

Шилото UNIOR 19x180 мм отстранява щифтове и нитове, правене на отвори. Захватът е SDS-max.

 

Шила за къртещи машини на марките BOSCH, MAKITA и RENNSTEIG може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.