Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 997 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 997 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шкурки за прав шлайф

Шкурките за прав шлайф служат за груба обработка и заглаждане на дърво и фибростъкло, премахване на ръжда от метални повърхности и профилиране на гумени повърхнини. Използват се за фини дейности и дейности за почистване на осенъци, както и за оформяне на сложни детайли.

 

Шкурката за прав шлайф спомага също за отстраняването на (боядисан) материал или оформяне на дърво и пластмаса. Използва се при работа с прави шлифовъчни машини.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шкурки за прав шлайф на марките DREMEL, TYROLIT и WOLFCRAFT.

 

Защо да изберете шкурка за прав шлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки за прав шлайф, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.