Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шкурки за сатиниращи машини

Ролките за шлайфане служат за работа със снемане на материал от неравни или изпъкнали форми като крака на маса, парапети или напречни опори. Чрез гъвкаво адаптиране към всяка изпъкнала извивка не е нужно неприятното допълнително ръчно шлайфане.

 

Валяците за шлайфане спомагат за постигане на равномерно и голямо отнемане на материал, дори и при строго очертани повърхности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шкурки за сатиниращи машини, както и ролки за шлайфане на марката BOSCH.

 

Защо да изберете шкурка за сатинираща машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки за сатиниращи машини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.