Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 801 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шкурки за сатиниращи машини

Ролките за шлайфане служат за работа със снемане на материал от неравни или изпъкнали форми като крака на маса, парапети или напречни опори. Чрез гъвкаво адаптиране към всяка изпъкнала извивка не е нужно неприятното допълнително ръчно шлайфане.

 

Валяците за шлайфане спомагат за постигане на равномерно и голямо отнемане на материал, дори и при строго очертани повърхности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шкурки за сатиниращи машини, както и ролки за шлайфане на марката BOSCH.

 

Защо да изберете шкурка за сатинираща машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шкурки за сатиниращи машини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.