Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 192 продукта и наличност над 4 083 119 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 192 продукта в наличност.
4 083 119 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шлайери

Ръчният шлайер е изработен от пластмаса, предлага се в различни варианти – с дръжка, с две дръжки или с метални скоби за захващане на шкурката. Шлайерът отстранява неравности незабавно и при шпакловане се възползва от спестените време и материал. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шлайери на марките STANLEY, WOLFCRAFT, RAIDER и др.

 

Ръчният шлайер Inter-S 220x100 мм е изработен от пластмаса.

 

Ръчният шлайер KANA 225x100 мм е изработен от пластмаса и е с две щипки. Подложката за шкурка с монтираните към нея метални щипки е за лесно и здраво захващане.

 

Ръчният шлайер KNAUF 240x80 мм е с две метални скоби за захващане на шкурката. Изработен е от пластмаса. Лек и идеален е за продължителна работа.

 

Ръчният шлайер PRER 228x82 мм е с подложка за шкурка за телескопична дръжка, с монтирани към нея метални щипки за лесно и здраво захващане.

 

Ръчният шлайер RAIDER (160x85 мм, 210х100 мм) има леко и здраво тяло. Изработен е от пластмаса, с две метални скоби за захващане на шкурката.

 

Ръчният шлайер STANLEY 80x23 мм е универсален – може да работи с повече видове шкурка. Има удобна биматериална дръжка. Ефикасният дизайн на стягата помага да се задържа шкурката здраво на мястото си.

 

Ръчният шлайер WOLFCRAFT 160x85 мм е с гнездо, средства за шлайфане и полиране, залепващо закопчаване. Подходящ е за лентови шкурки 93x230 мм.

 

Ръчният шлайер WOLFCRAFT 280x115 мм e оптимален за шлифоване на шпакловани преходи в гипсокартон. Шкурката се поставя лесно чрез практичния защипващ механизъм. Отстранявате неравности незабавно и при шпакловане се възползвате от спестените време и материал.

 

Ръчният шлайер WOLFCRAFT 280x115 мм е многофункционален, тъй като е съвместим с всички решетки с размер 115х280 мм. Ефективен и удобен е за шлайфане на повърхности от гипсокартон. Ергономичната оформена двукомпонентна пластмасова дръжка служи за удобна работа без умора.

 

Общи ръчни инструменти може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.