Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 265 Артикула.

Шлайфгрифери

Абразивните шлайфгрифери са инструменти с керамична свръзка. Най-употребяваното име за шлайфгрифери е „борчета“. Обикновено абразивните шлайфгрифери са в различна форма и имат метална „опашка“ с различни диаметри. Използват се за ръчна работа с прав шлайф или бормашина. На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от абразивни шлайфгрифери с диаметър от 3.2 мм до 40 мм, работна дължина – от 4 мм до 40 мм, диаметър на опашката – от 3.0 мм до 50 мм.

 

Диамантените шлайфгрифери са идеални за почистване на стени и подови настилки или отстраняване на строителен разтвор при смяна на счупени плочки.  Използват се върху дърво, керамика, стъкло, закалена стомана, полускъпоценни камъни и др. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме диамантени шлайфгрифери на марката DREMEL с диаметър от 2мм до 4 мм.

 

Шлайфгриферите за гравиране са перфектни за гравиране на детайли, дърворезба, профилно фрезоване в дърво, фибростъкло, пластмаса и ковки метали. Използват се основно за обработка на метал, дърво, пластмаса, шперплат, ламинат, талашит и др. Предназначени са за използване с инструменти за гравиране.

 

Карбидните шлайфгрифери се използват за профилиране, издълбаване, прорязване на канали, изработване на отвори в меки мебели, пластмаса и дърво. В онлайн магазина и в търговската верига на „Баш Майстора“ предлагаме шлайфгрифери с прав, объл, остър, цилиндричен и сферичен връх.

 

В подкатегорията „Шлайфгрифери от стомана“ може да намерите крушовидни шлайфгрифери, шлайфгрифери с остър, пресечен или цилиндричен връх.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите разнообразие от комплекти шлайфгрифери.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.