Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 801 Артикула.

Шлайфгрифери

Широко употребяваното име за шлайфгрифери е "борчета". Това са абразивни инструменти с керамична свръзка. Обикновено са в различна форма и имат метална "опашка" с различни диаметри. Използват се за ръчна работа с прав шлайф или бормашина.

 

Видове шлайфгрифери

 

Абразивните шлайфгрифери са инструменти с керамична свръзка. Използват се за метали, отливки, заваръчни шевове, нитове и ръжда. Идеални са за заточване, почистване на мустаци и общо шлифоване на много видове материали.

 

Диамантените шлайфгрифери са идеални за почистване на стени и подови настилки или отстраняване на строителен разтвор при смяна на счупени плочки.  Използват се върху дърво, керамика, стъкло, закалена стомана, полускъпоценни камъни и други.

 

Карбидните шлайфгрифери се използват за профилиране, издълбаване, прорязване на канали, изработване на отвори в меки мебели, пластмаса и дърво.

 

Шлайфгриферите за гравиране са перфектни за гравиране на детайли, дърворезба, профилно фрезоване в дърво, фибростъкло, пластмаса и ковки метали. Използват се основно за обработка на метал, дърво, пластмаса, шперплат, ламинат, талашит и други. Предназначени са за използване с инструменти за гравиране.

 

В подкатегорията Шлайфгрифери от стомана може да намерите крушовидни шлайфгрифери, шлайфгрифери с остър, пресечен или цилиндричен връх.

 

Защо да изберете шлайфгрифер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шлайфгрифери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.