Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 737 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 737 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шлайфмашина за стени и тавани

Електрическата ротационна шлайфмашина се използва за шлайфане на повърхнини. С подкрепата на шлайфмашини можете със сръчност да превърнете дървения стол или паркет в нещо уникално или да възобновите остарелите дървени ламперии.

 

Приставките на ротационната шлайфмашина могат да бъдат малки или големи. Предвид работата и търсените резултати ще изберете и точната приставка.

 

С електрическите машини перфектно можете да шлайфате бои и боядисани повърхнини, закръглени ъгли и ръбове, както и да стигнете до непроходими територии. Избирайки ротационна електрическа шлайфмашина Вие ще работите съществено и благонадеждно. Ползвайте неуморно и достигнете до всеки детайл, за да създадете желания ефект.

 

Електрическите ротационни шлайфмашини са подходящи още за шкурене на стени и тавани, както и за отстраняване на боя, лак и ръжда. Различните диаметри на шлайф плота и различната мощност на предлаганите ротационни електрически шлайфмашини, познати с нарицателното „жирафи“, са гаранция, че ще откриете подходящи за Вашата работа модел.

 

Защо да изберете електрически ротационни шлайфмашини от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически ротационни шлайфмашини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.