Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 172 продукта и наличност над 4 126 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 172 продукта в наличност.
4 126 956 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпакли

Шпаклата е плоска триъгълна или продълговата лопатка, която се използва за почистване или изглаждане на стени и др.

 

Шпаклите HARDY са в комплект от 4 части. Изработени са от неръждаема стомана.

 

Шпаклите HARDY са в комплект от 4 части. Изработени са от пластмаса.

 

Шпаклата KNAUF 450 мм е изработена от неръждаема стомана с пластмасова дръжка. Служи за пълноплощно шпакловане с готови шпакловъчни смеси KNAUF. Шпакловката трябва да бъде предварително нанесена върху повърхността с валяк или напръскана с машина и след това загладена с нож за полагане на шпакловка и боя.

 

Шпаклата MTX (350 мм, 600 мм) е с дръжка, която има извита форма за по-удобна работа. Олекотената дръжка е изработена от удароустойчива пластмаса.

 

Шпаклата RUBI 150 мм е с максимална здравина и добра гъвкавост и устойчивост на окисляване. Лакираната дървена дръжка има висока устойчивост на контакт с вода. Лист от неръждаема стомана се поставя в дръжката и се фиксира с нитове, осигуряващи целостта на инструмента.

 

Шпаклата TOPMASTER (100, 40, 50, 65, 80) е изработена от неръждаема стомана и има двуслойна дръжка за по-добър захват.

 

Шпаклата TOPSTRONG e комплект от 4 части. Изработени са от неръждаема стомана, с пластмасова дръжка.

 

Гумената шпакла INTER-S 18 см служи за фугиране на плочки.

 

Мултифункционалната шпакла TOPMASTER 75 мм е изработена от неръждаема стомана и има двуслойна дръжка за по-добър захват.

 

Шпаклата под ъгъл STANLEY e с дупка в горната част на дръжката за окачване. Острието е изтънено от дръжката към върха за по-прецизно изпълнение. Биматериалната дръжка е за удобство и протекция. Острието от неръждаема стомана предотвратява ръжда и осигурява трайност.

 

Ъгловата шпакла STANLEY e с двукомпонентна дръжка за удобство и защита. Неръждаемо стоманеното острие спомага за по-дълъг живот. Закаляването на острието служи за прецизна и безпроблемна работа. Шпаклата е с дупка на дръжката за окачване.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите и гумена шпакла CM 9 см.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.