Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпакли

Шпаклите са основни инструменти за зидария, използвани за нанасяне на малки количества мазилка, замазка, лепило и смеси на малки площи и труднодостъпни места. Те са дясната ръка на довършителните работи, а добрата шпакла е ключът към качеството по време на работа.

 

Шпаклата е ръчен инструмент, който пести време и усилия, затова трябва да се отнасяме към избора ѝ отговорно.

 

Приложение на шпаклите

 

Шпаклите се ползват за реализиране на строителни задачи като:

 

  • изравняване на повърхност чрез нанасяне на шпакловка или мазилка
  • премахване на стара боя, латекс и тапети
  • полагане на плочки, мозайка и гранитогрес
  •  фугиране, нанасяне на лепило
  • подготвяне на стени за боядисване.

 

Основните разновидности на този инструмент са два – фасадни шпакли и шпакли за мазане. Различават се едни от други по дебелината и гъвкавостта на острието.

 

Защо да изберете шпакла от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шпакли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.