Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 169 продукта и наличност над 4 116 587 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 169 продукта в наличност.
4 116 587 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпилковадачи

Едва ли се среща майстор, на който поне веднъж не му се е случвало да развива скъсан болт или повредена гайка. Всеки знае колко главоболие може да причини тази дейности. За щастие са измислени инструменти, чиято цел е точно това, а с тяхна помощ развиването на повредени болтове и гайки преминава много гладко.

 

Шпилковадачът за болтове RENNSTEIG M24-33 мм е механизъм за изваждане на повредени болтове и шпилки. Изработен е от хром-ванадиева стомана. Има голяма устойчивост на износване при продължителна ежедневна работа.

 

Шпилковадачът за болтове RENNSTEIG M3-24 мм е комплект от 6 части. Материалът, от който са изработени, е хром-ванадиум.

 

Шпилковадачът за болтове TOPMASTER е комплект от 4 части. Служат за изваждане на счупени болтове без да се повреди резбата. Изработени са от хром-ванадиум, закалени, почернени.

 

Шпилковадачът за болтове UNIOR M (11-14, 14-18, 18-24) служи за изваждане на счупени болтове без да се повреди резбата. Изработен е от хром-ванадиум, закален, почернен.

 

Шпилковадачът за болтове UNIOR M3-18 мм е комплект от 5 части. Служат за изваждане на счупени болтове без да се повреди резбата. Изработени са от хром-ванадиум, закалени, почернени.

 

Шпилковадачът за болтове UNIOR M3-24 мм е комплект от 6 части. Служат за отвиване на счупени болтове без да се повреди резбата. Изработени са от хром-ванадиум, закалени, почернени.

 

Шпилковадачът за болтове UNIOR M (3-6, 33-45, 6-8, 8-11) служи за отвиване на счупени болтове без повреждане на резбата. Изработен е от хром-ванадиева стомана, закален, почернен.

 

Шпилковадачът за шпилки FORCE M6-M19 мм 1/2‘‘ служи за премахване на ръждясали, счупени, изкривени шпилки или шпилки с повредена резба или гладко стебло.

 

Шпилковадачът за шпилки UNIOR (M10 1/2’’, M14 1/2’’, M8 1/2’’) e изработен от хром-ванадиум. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540, полиран. Системата от ролки захваща шпилката и в двете посоки и осигурява лесно развиване на шпилките.

 

Лопати, магнитни призми, помпи, стъргала и други ръчни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.