Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпилковадачи

Едва ли се среща майстор, на който поне веднъж не му се е случвало да развива скъсан болт или повредена гайка. Всеки знае колко главоболие могат да причинят тези дейности. За щастие са измислени инструменти, чиято цел е точно това, а с тяхна помощ развиването на повредени болтове и гайки преминава много гладко.

 

Шпилковадачът за болтове е механизъм за изваждане на повредени болтове и шпилки. Има голяма устойчивост на износване при продължителна ежедневна работа. Служи за отстраняване на ръждясали, развалени, изкривени шпилки или шпилки с развалена резба или гладко стебло.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шпилковадачи на марките FORCE, TOPMASTER, UNIOR и RENNSTEIG.

 

Защо да изберете шпилковадач от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шпилковадачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.