Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щанги кози крак и лостове

Щангата кози крак е инструмент за премахване на пирони от дърво. Обикновено се комбинира с лост. На немски наименованието е Kuhfuss (крак на крава), но също и кози крак. Тя представлява извит метален клин, разделен на две, подобно на копито на коза.

 

Наклонът на върха позволява да се закове този край в дървото, като по този начин се отстранява гвоздея. Отстраняването на гвоздея се извършва с рамото, което се получава по късата страна при притискане на дългата страна на козия крак.

 

Лостът е механизъм, който представлява греда, въртяща се около опорна точка. Частта от края на гредата до опорната точка се нарича лостово рамо. Лостът се ползва при вдигане на тежки предмети за сметка на дължината на лоста.

 

Строителният лост е със заострен край от едната страна, а от другата – длето. Той е здрав и надежден, изработен от висококачествена стомана. Служи за повдигане на тежки предмети за сметка на дължината на лоста.

 

Защо да изберете щанга кози крак и лост от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме щанги кози крак и лостове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.