Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щанги за гуми

Щангите за смяна на автомобилни гуми са едновременно и лостови, и ударни инструменти, които са много удобни за използване по време на всякакви дейности по работа с автомобилни гуми. Те са изключително здрави, ковани и закалени.

 

Щангите за монтаж и демонтаж на автомобилни гуми са произведени от висококачествена инструментална или хром-ванадиева стомана. Използват се за монтиране или демонтиране на гумата върху джантата с дължина от 200 до 900 мм.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите щанги за гуми на марките FORCE, TOPMASTER, UNIOR, HEYCO  и други.

 

Защо да изберете щанга за гуми от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме щанги за гуми, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.