Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 192 продукта и наличност над 4 081 747 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 192 продукта в наличност.
4 081 747 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щанги за гуми

В категория „щанги автомобилни“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от щанги за смяна на автомобилни гуми от водещи производители на достъпни цени.

 

Щангите за смяна на автомобилни гуми, които ще откриете в магазини Баш Майстора са изработени от висококачествена, специална инструментална или хром-ванадиева стомана, и са предназначени за монтаж и демонтаж на гумата върху джантата с дължина 200 мм, 300 мм, 400 мм, 500 мм, 610 мм и 650 мм.

 

Щангите за монтаж и демонтаж на гуми са едновременно и лостов, и ударен инструмент, който е много удобен за използване по време на всякакви дейности по работа с автомобилни гуми. Щангите за монтаж и демонтаж на гуми са изключително здрави – ковани и закалени. Изработени са от висококачествена, специална инструментална или хром-ванадиева стомана и имат дължина 200, 300, 400, 500 и 650 мм.

 

Щангата за монтаж и демонтаж на гуми с ергономична дръжка е част от асортимента от щанги за смяна на автомобилни гуми, които предлагаме. В магазини Баш Майстора ще откриете щанга автомобилна UNIOR 610 мм за монтаж и демонтаж на гуми от специална инструментална стомана, хромирана в съответствие със стандарт EN 12540, с ергономична двукомпонентна дръжка.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете щанги автомобилни с марка:

  • FORCE
  • GADGET
  • UNIOR
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.