Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щипки за маса за електрожен

Щипката за маса е част от важните принадлежности за MMA заваръчни апарати. В нашия сайт и в магазините на „Баш Майстора“ ще намерите различни модели щипки за електрожен. Щипките за кабел маса обикновено са изработени от галванизирана стомана или от месинг. Ако търсите щипка за електрожен, прегледайте продуктовата ни гама. При запитвания се обърнете към нашите консултанти. Очакваме Ви!

 

Щипката за електрожен DECA 160A се използва за надеждно свързване на заваряваната част към масата на електрожена. Стоманената пружина надеждно държи щипката върху детайла, който се заварява, осигурявайки постоянен електрически контакт.

 

Щипката за електрожен DECA (200A, 350А, 500А) е свързана към заваръчния кабел чрез болтова връзка, като се използват пресовани медни или алуминиеви кабелни втулки с подходящо напречно сечение. Има дълъг експлоатационен живот поради здравите пружини и челюсти на щипките.

 

Щипката за електрожен RAIDER 500A е изработена от висококачествени материали.

 

Щипката за зарядно за акумулатор DECA e подходяща за моделите Smart 1222, Class 12A, Class20A, Class30A, Mach214. С отрицателен полюс на зареждане.

 

Щипката за зарядно за акумулатор DECA се използва при моделите Smart 1222, Class 12A, Class20A, Class30A, Mach214. С положителен полюс на зареждане.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите боркорони, адаптори и държачи, електрически крушки, смазочни материали и много други консумативи и аксесоари.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.