Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 969 104 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 969 104 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щуцери за градински маркуч

Видове щуцери за градински маркуч

 

Щуцерите за градински маркуч биват редуктивни, прави и Т-образни. При правите съединителят за маркучи ги удължава и може да бъде ползван за бързо и лесно поправяне.

 

Т-образният тройник се използва за разклоняване на маркучи, а редуктивният щуцер за градински маркуч – за безпроблемно съединяване на маркучи с различни размери.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите щуцери за градински маркуч на марката GARDENA.

 

Защо да изберете щуцер за градински маркуч от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме щуцери за градински маркуч, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.