Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 618 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 618 Артикула.
Подреди по
Резултати

Сигнални жилетки

Сигналните жилетки, познати още като светлоотразителни жилетки, се ползват на рискови места, където има ограничена видимост или липса на видимост от разстояние. Ползват се от полицаи, митничари и строителни работници, които е нужно да бъдат на пътното платно или на места с голям човекопоток, където трябва да се виждат лесно.

 

Приложение на сигналните жилетки

 

Сигналните жилетки намират най-широко приложение и при работещите в складове и в условията на ограничена видимост, също така е препоръчително да се носят и от мотористи и велосипеди с цел предпазване от катастрофи.

 

Светлоотразителните жилетки се слагат върху дрехата независимо дали е работна или не. Всички сигнални жилетки разполагат със светлоотразителни ленти, произведени са от материал, който отразява и най-малкия лъч светлина с цел носещия ги да бъде видим. Важно е да отбележим, че всички модели сигнални жилетки се изработват с цел да се спаси човешкия живот.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете светлоотразителни жилетки, които са произведени от тънка полиестерна материя, която да пропуска въздуха, за да не води до запарване. Предлагат се в различни размери.

 

Защо да изберете сигнална жилетка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме сигнални жилетки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.