Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от SKIL

1921 г.

Всичко започва през 1921 г., когато изобретателят Едмънд Мичъл наблюдава работата в блок със захарна тръстика в Луизиана, Америка. Там той вижда как работниците използват мачете, за да си проправят път на ръка през дебелата и жилава захарна тръстика. Това е тежка и изморителна работа за гръбнака. Виждайки това, на Мичъл му идва мисълта, че трябва да има и по-лесен начин. И тази мисъл довежда по-късно до началото на Skil Corporation.

По-късно в работилницата си в Ню Орлиънс той разработва механизирано мачете. Но за да проработи замисълът, острието трябва някакси да се върти. Не след дълго той започва да усъвършенства първоначалната си идея и през 1923 г. разработва първия в света електрически ръчен трион. Вестник в Ню Орлиънс отразява в кратка статия изобретението му.

Джоузеф Съливан, разработващ нови обработваеми земи, прочел статията по време на път от Минеаполис към Флорида. Помислил си, че това изглежда добра идея, и отишъл право в Ню Орлиънс, за да издири Едмънд Мичъл.

2011 г.

Градинските инструменти на Skil са представени наново в Европа. Цялата гама от продукти за градината се отличава с уникалната система на Skil "Easy Storage System" ("Лесно съхранение") за удобно и компактно съхранение на инструментите.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.