Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 50408, 50416 метална с дюбел и шпилка к-кт

Металните скоби за тръби с дюбел и комбинирана шпилка в комплект са подходящи за приложение в плътна тухла, камък и бетон. Скобите за тръби и шпилка са с покритие от висококачествена стомана с поцинковано покритие.

 

Поцинкованият материал служи за бързо и лесно навиване към шпилката. Скобата е с монтирана гайка M8 за бързо и лесно навиване към шпилката. Служи за фиксиране на защитни метални тръби.

 

Защо да изберете скоба за тръби 50408, 50416 метална с дюбел и шпилка к-кт от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за тръби 50408, 50416 метални с дюбел и шпилка комплект, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.