Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 406 607 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 406 607 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за лагери

Безопасното сглобяване и разглобяване на машинни части е изключително важно. То трябва да бъде с добро качество и да не причинява деформации. Едни от най-подходящите за това ръчни инструменти са сепараторите и скоби за вадене на лагери. Изваждането на лагер може да бъде външно и вътрешно. Скобите са оборудвани с две въртящи се двустранни дръжки.

 

В продуктовия каталог на магазини „Баш Майстора“ се предлагат различни видове скоби за лагери – такива с два, три, пет крака, плъзгащи, както и универсални с избивач.

 

Скобата с два крака UNIOR 110-360 мм е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540. Има здрава структура и може да издържи на големи натоварвания. Предимството на скобата е, че при завъртане на краката става за външен и вътрешен хват.

 

Скобата с два крака UNIOR (130 мм, 65 мм) е хромирана в съответствие със стандарт EN 12540. Изработена е от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. При работа краката прилягат плътно до детайла, който се сваля. При завъртане на краката става за външен и вътрешен хват.

 

Скобата с два крака UNIOR 70-220мм е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540, болтът е почернен. Предимството на скобата е, че при завъртане на краката става за външен и вътрешен хват. Здравата конструкция на скобата служи при високи натоварвания.

 

Скобата с два плъзгащи крака е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540. При работа краката прилягат плътно до детайла, който се сваля. При завъртане на краката става за външен и вътрешен хват.

 

Скобата с два плъзгащи крака е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540. При работа краката прилягат плътно до детайла, който се сваля. При завъртане на краката става за външен и вътрешен хват.

 

Скобата с два плъзгащи крака UNIOR 80-180 мм е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540, болтът е почернен. При обръщане на краката става за външно и вътрешно захващане.

 

Скобата с пет регулируеми крака UNIOR 47x120 мм е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540. Здравата конструкция на скобата служи при високи натоварвания.

 

Скобата с три крака TOPMASTER 2’’-3’’ е изработена от висококачествена Cr-Mo стомана и е с регулируем ъгъл на челюстта. Товароподемност – 2 тона.

 

Скобата с три крака UNIOR (160x130, 230х190, 300х250, 90х90) е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540, има две позиции на регулиране. При работа краката прилягат плътно до детайла, който се сваля.

 

Универсалната скоба с избивач UNIOR 30-180 мм е изработена от специална инструментална стомана. Зъбците са ковани и закалени, а челюстите – индуктивно закалени. Хромирана е в съответствие със стандарт EN 12540. Използва се за труднодостъпни места и е в комплект с челюсти за малки и големи диаметри.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.