Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за подово отопление

Двойната скоба за отопление с дюбел е крепежен елемент за бърз и лесен монтаж на кабели или гъвкави тръби. Предназначена е за монтиране на тавани, стени и подове.

 

Патентованият принцип на действие на двойната скоба за подово отопление гарантира голяма товароносимост. Подходяща е за бетон, естествен камък, плътни тухли, плътни варовични тухли, плътни блокове от лек бетон. Краткотрайният и лесноосъществим монтаж с една ръка намалява необходимата работа до 80%.

 

Двойната скоба с дюбел за подово отопление служи за фиксиране на кабели, гъвкави и твърди пластмасови тръби. Висококачественият найлон разрешава прилагане през цялата година, дори при излагане на студ. Не съдържа халоген и е огнеустойчив за увеличаване на безопасността в случай на пожар.

 

Защо да изберете двойна скоба за подово отопление от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме двойни скоби за подово отопление, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Разгледайте наличните крепежни елементи като планки, конзоли, окачвачи и други, които може да закупите на изгодна цена от нашия магазин и склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.