Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от SMIRDEX

Smirdex е една от водещите компании за производство на промишлени абразиви (шкурки и шлайф дискове) в Югоизточна Европа. Фирмата е разположена в Северна Гърция на площ от 32,000 кв.м., от които 16,000 кв.м. са застроени. Smirdex произвежда промишлени абразиви с високо качество от 1981 г. насам. Благодарение на усилията за непрекъснато подобряване на своя специализиран персонал, компанията е успяла да се разрасне и отговори на стандартите в индустрията. 

 

Днес компанията изнася продукцията си за над 50 страни по света. 80% от продукцията си изнася в чужбина, а 20% предлага на гръцкия пазар.

 

Нашата основна цел е да отчетем своевременно променящите се нужди на съвременните професионалисти като за целта постоянно инвестираме в научни изследвания и технологично развитие. През последните години проектирахме и изградихме втора производствена фабрика. Тя е с площ от 4,000 кв.м., където се произвежда шкурка на на ролки с размер 1420 мм. Капацитета и е 24,000 метра на смяна.

 

Високите стандарти за контрол на качеството по време на производствения процес биват осигурени от вградените сложни електронни системи като така извършваната непрекъснато оценка на продукта осигурява най-високото качество в съответствие със стандартите в индустрията.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.