Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Специални инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета

В категорията „Специални инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета“ на магазини „Баш Майстора“ ще откриете инструменти за проверка на обтегнатостта за мотоциклети, инструменти, задържащи вариатора и съединителя с пръстеновиден гаечен ключ, клещи за свързващото звено на мотоциклетна верига и др.

 

Видове инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета

 

Инструментът за верига на мотоциклет е съвместим с повечето мотоциклетни вериги. Предлагаме такъв, който пасва на DID вериги с размери 520, 525, 530 и 532, на вериги Regina с градация 520, 525, 530, на RK вериги с градация 520, 525, 530 и 532.

 

Инструментът за контрол на обтегнатостта за мотоциклети се използва за контрол на обтегнатостта на ремъка. На маркираната част на двигателя се поставя ремъка и се притиска с ръка, за да се провери при сила на натиск дали съответства на предписанията от производителя.

 

Инструментът, задържащ вариатора и съединителя с пръстеновиден гаечен ключ, се използва за блокиране на стартера при отвиване на предната част на задвижването. Окомплектован е с три различни дължини на аксесоарите, които покриват няколко типа дискове.

 

Клещите за свързващото звено на мотоциклетната верига позволяват сглобяване и разглобяване на свързваща връзка на веригата на мотоциклета. Специално проектираният жлеб позволява лесно позициониране и предпазва клещите от изплъзване от щифта на веригата.

 

Универсалният инструмент за задържане на вариатора се използва да блокира стартера при отвиване на предната част на задвижването.

 

Защо да изберете специален инструмент за задвижващи компоненти на мотоциклета от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме специални инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.