Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 249 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 249 Артикула.
Подреди по
Резултати

Специални инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета

В категорията „Специални инструменти за задвижващи компоненти на мотоциклета“ на магазини „Баш Майстора“ ще откриете инструменти за проверка на обтегнатостта за мотоциклети, инструменти, задържащи вариатора и съединителя с пръстеновиден гаечен ключ, клещи за свързващото звено на мотоциклетна верига и др.

 

Инструментът за верига на мотоциклет UNIOR пасва на DID вериги с размери 520, 525, 530 и 532, за вериги Regina с градация 520, 525, 530, за RK вериги с градация 520, 525, 530 и 532. Подходящ е за повечето мотоциклетни вериги.

 

Инструментът за контрол на обтегнатостта за мотоциклети UNIOR e монтиран на ремъка. Ремъкът се поставя на отбелязаната част на двигателя и се натиска с ръка, за да се провери при сила на натиск от 45N провисването дали отговаря на указаното от производителя.

 

Инструментът, задържащ вариатора и съединителя с пръстеновиден гаечен ключ UNIOR, има тройна функция. Използва се да блокира стартера при отвиване на предната част на задвижването. Подходящ е за скутери PIAGGIO, GILERA 50 – 125 см водно и въздушно охлаждане.

 

Клещите за свързващото звено на мотоциклетна верига UNIOR 180 мм позволяват сглобяване и разглобяване на свързваща връзка на веригата на мотоциклета. Специално проектиран жлеб позволява лесно позициониране и предпазва клещите от изплъзване от щифта на веригата.

 

Универсалният инструмент за задържане на вариатора UNIOR се използва да блокира стартера при отвиване на предната част на задвижването. Подходящ е за скутери PIAGGIO, GILERA 50- 125 см водно и въздушно охлаждане.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички оферти за ръчни инструменти на супер цени, описания на всеки продукт и полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за различни промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.