Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове лепила

Аерозолното спрей лепило е средство, при което лепилото може да се нанесе чрез пръскане. То ползва известната техника за безконтактно обработване с насочена струя въздух. Лепилото е сложено в практична метална бутилка под налягане, която е удобна за използване, опазване и пренасяне.

 

Спрей лепилото може да се ползва в различни ситуации и за всякакви материали. Аерозолите могат да се използват в домашна, професионална и индустриална обстановка бързо и евтино. Спрей лепилото може да се ползва за сглобяване на нови продукти или поддържане и възобновяване на стари връзки.

 

Отличителни особености на спрей лепилата

 

Лепилата лесно установяват износени ръбове или падащи кантове, както и различни модели, орнаменти и декорации. Лепящият спрей е подходящ за ремонт и монтаж на изолация и подове.

 

За начало е еднакво лесно да се прилага върху големи и малки площи. Чрез силен въздушен поток лепилото може да се използва без проблем на трудни за достъп места. Не е нужно използването на четка или да разтваряте в други съдове, които да измивате и изтъргвате. Със спрея не може лепилото да изсъхне – флаконът е херметично затворен. Хвърлянето на буркани, съдържащи изветряло лепило, остава в миналото.

 

Защо да изберете спрейове лепила от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме спрейове лепила, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.