Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 548 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 548 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове смазки и греси

Спрей грес

 

Спреят грес е предназначен да предотврати триенето между движещи се машинни части и двигатели, брави и други.

 

Смазката е водоустойчива, силно устойчива към соли, киселини, алкални разтвори и атмосферни последици и гарантира перфектна защита. Извършва смазване за дълго време дори при екстремни условия.

 

Спрейовете грес са идеални продукти за смазка на движещи се машинни части и повърхнини на двигатели, лагери и други. Преди употреба трябва добре да се разклати флакона.

 

Нанасянето става върху суха и чиста повърхност, като флаконът се държи на разстояние от 15 до 20 см. Спреят трябва да се държи в изправена позиция.

 

Спрей смазка

 

Спрейовете смазка могат да се прилагат върху стомана, неръждаема стомана, цветни метали и пластмаса. Тези за пробивни машини са разработени специално за употреба при механизирано обработване (пробиване, рязане, перфориране, щанцоване) на меки и твърди метали и сплави. Oхлаждат и смазват при екстремни условия на работа, запазвайки състоянието и качествата на обработващите инструменти, обработваните детайли и околните повърхности.

 

Силиконовата спрей смазка намира приложение върху метал, гума, пластмаса и винил. След употребата му защитава и осигурява водоустойчиво и ниско триене на повърхността. Безопасен е при прилагането върху метални и неметални повърхности. Идеален е за кабели, шайби, направляващи релси, клапани, връзки, панти, брави и други.

 

Защо да изберете спрей смазки и греси от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме спрейове смазки и греси, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.