Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стени, стелажи и табла за инструменти

Стените за инструменти са изработени от стабилни стоманени и алуминиеви елементи. Подходящи за окачване и лесното позициониране на инструментите. Закрепването на инструментите се извършва чрез разнообразни системи с куки.

 

Инструментите на стената имат практично и лесно съхранение и са винаги под ръка. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите стени, стелажи и табла за инструменти на марките ERBA, UNIOR и WOLFCRAFT.

 

Защо да изберете стена, стелаж и табло за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стени, стелажи и табла за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.