Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки опорни

Опорните стойки са предназначени за работа с тръби, профили и дълги работни детайли. Използват се с дървообработващи машини и работни плотове на машини. Приспособленията намират приложение като опора за дълги дъски и плочи при различни видове обработка с машината.

 

Опорните стойки са идеални като удължение на работната маса, а със здравата си основа са подходящи за по-дълги плоскости, крила на врати или греди. Страничните ограничители могат да се регулират спрямо размера на детайла. Сгъваемите пластмасови подложки са допълнителна опция за поставяне на детайли, идеални за рязане с трион или за съхраняване на материал.

 

Защо да изберете опорна стойка от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме опорни стойки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.