Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 092 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 092 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки опорни

В категорията „Стойки опорни“ на онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите опорни стойки на марките DEWALT, STANLEY и WOLFCRAFT. Стойките WOLFCRAFT  могат да се ползват с всички стандартни плотове на машини за поставяне на дълги дъски и плочи. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!  

 

Опорните стойки DEWALT се използват с универсалната стойка за трион DE7023. Те са допълнителна опора за дълги профили. Подходящи са за DE7035-XJ.

 

Опорните стойки STANLEY са леки и лесни за транспортиране. Имат вградени V-образни улеи за закрепване на материали, както и разгъваема табла за поставяне на инструменти. Комплектът издържа 362 кг.

 

Опорните стойки STANLEY са леки и лесни за транспортиране. Имат вградени V-образни улеи за закрепване на материали, както и разгъваща се табла за поставяне на инструменти. Комплектът издържа 450 кг.

 

Опорната стойка WOLFCRAFT е практичен аксесоар за обработка на дълги работни детайли. Идеална е като удължение на работната маса, а със здравата си основа е подходяща за по-дълги плоскости, крила на врати или греди. Страничните ограничители могат да се регулират спрямо размера на детайла. Сгъваемите пластмасови подложки са допълнителна опция за поставяне на детайли, идеални за рязане с трион или за съхраняване на материал.

 

Разнообразие от консумативи и аксесоари може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!  

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.