Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 855 178 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 855 178 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за ъглошлайф

Освен стойки за прав и лентов шлайф, на сайта ни и в магазините на „Баш Майстора“ ще намерите и стойки за ъглошлайф RAIDER, WOLFCRAFT и др. Стойките за ъглошлайф 230 мм са подходящи за почти всички модели ъглошлайфи с размер на диска 230 мм.


Стойката MANNESMANN ф100/115 мм позволява употребата на ъглошлайф като машина за прецизно рязане на стомана, метали, камък, пластмаси, профили, тръби, пръти и др. Здравата основа е от стоманен лист, подходящ за дискове с диаметър 100-115 мм.


Стойката MANNESMANN ф178/230 мм има солидна основа от лят алуминий, подвижно рамо с подвижно вдигане. Позволява употребата на ъглошлайф като машина за прецизно рязане на стомана, метали, камък и др.


Стойката RAIDER ф115 е предназначена за ъглошлайфи с диаметър на диска от 115 мм. Подпомага за прецизното рязане на метални елементи. Конструкцията е здрава с лят чугунен плот.


Стойката RAIDER ф115/125 е предназначена за спомагане при прецизното рязане на метални елементи. Плочата е снабдена с отвори за лесно монтиране към работния плот.


Стойката RAIDER ф230 служи за ъглошлайфи с размер на диска 230 мм. Има възможност за регулиране ъгъла на рязане.


Стойката TROY ф180/230 мм позволява употребата на ъглошлайф като машина за прецизно рязане на стомана, метал, профили, тръби и др. Има солидни алуминиеви опори и рамо с шарнирно съединение и пружинна опора.


Стойката WOLFCRAFT ф115/125 мм е с вградено закрепващо приспособление с макс. ширина на закрепване 100 мм. Служи за рязане на метал.


Стойкатa WOLFCRAFT ф230 мм е предназначена за всички модели ъглошлайфи 180 и 230 мм. Служи за рязане на метал.


Магнитни, опорни и ъглови стойки може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.