Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 215 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 215 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за бормашина

Стойката за бормашина е приложимо допълнение към бормашината за прецизни пробивания на отвори под съответния ъгъл във всяка една позиция. Те фиксират в една позиция, когато е необходим точен и висококачествен резултат.

 

Стойките за бормашини се използват с различни електрически и акумулаторни бормашини. Дръжките и колелцата улесняват придвижването на стойката предвид размерите и теглото, а транспортирането не създава трудности.

 

Поради здравите си дизайните стойките издържат на големи натоварвания и трудни условия на приложение.

 

Приложение на стойките за бормашина

 

Стойките за бормашина намират приложение при дървени конструкции за прецизно пробиване със спираловидни свредла, дървени конструкции, дърводелски работи, подготвителни дейности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите стойки за бормашина на марките BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HUSQVARNA, WOLFCRAFT и други.

 

Защо да изберете стойка за бормашина от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за бормашини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.