Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 241 продукта и наличност над 3 831 543 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 241 продукта в наличност.
3 831 543 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за бормашина

Стойката за бормашина е приложимо допълнение към бормашината за прецизни пробивания на отвори под съответния ъгъл във всяка една позиция. Магазини „Баш Майстора“ предлагат стойки за бормашина BOSCH, DEWALT, HUSQVARNA, RAIDER и др. Ако търсите стойка за бормашина, разгледайте внимателно продуктовата гама на магазините ни. При колебание потърсете съвет от нашите консултанти.

 

Стойката за бормашина BOSCH GCR 180 се монтира бързо на диамантено-пробивната машина. Лесно се подбира работния ъгъл. Подходяща е за модела GDB 180 WE.

 

Стойката за бормашина BOSCH GCR 350 е със здрава конструкция за точно пробиване с лесно подбиране на работен ъгъл с помощта на скала за ъгли. Подходяща е за модела GDB 350 WE.

 

Стойката за бормашина DEWALT D215851 e предназначена за ядково пробиване с модел DEWALT D21585 на отвори в зидария и бетон. Тя фиксира добре бормашината в едно положение за точен и висококачествен резултат. Може да бъде монтирана на пода, стената или тавана.

 

Стойката за бормашина HUSQVARNA Construction DS 500 е подходяща за широк спектър от професионални пробивни операции. Комбинира висока стабилност и здравина с изненадващо ниско тегло. Препоръчва се за пробиване на отвори с диаметър до 400 мм.

 

Стойката RAIDER е предназначена за подпомагане за прецизното пробиване на отвори в плоскости, кръгли материали и летви. Разполага с фрезована работна повърхност с канали за закрепване на менгеме.

 

Стойката за бормашина REMS SIMPLEX 2 e изработена от стомана, а чрез 4 винта се компенсира неравен под за прецизен монтаж. Подаващите релси се насочват от всички страни чрез регулируеми пластмасови обикновени лагери.

 

Стойката за бормашина REMS TITAN e предназначена за бормашини за ядково пробиване в стоманобетон и други материали до ф 300 мм. На колелца е, което улеснява транспортирането.

 

Стойките за бормашина WOLFCRAFT са подходящи за пробиване на плоски повърхности, кръгли заготовки и летви с точност.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите стойки за бъркалки, лазерен нивелир и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.