Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 801 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за ексцентършлайф

Стойките за ексцентършлайфове с различни наставки дават възможност за чисто поставяне и рязане по маркировка. С дълбочинния ограничител може да се настрои точна дълбочина на потъване. Плъзгащата подложка към кръглия режещ нож е от голяма помощ при направляването върху равни повърхности с точна дълбочина на рязане.

 

Стойката за ексцентършлайф позволява точно водени потъващи разрези, рязане без прах, както и потъващи разрези с дефинирана дълбочина.

 

Приложение на стойките за ексцентършлайф

 

Основните места на приложение на стойките за ексцентършлайф са в производството на мебели, дообработката на ръбове, боядисване/лакиране и при дърводелци-мебелисти.

 

Идеални са за разрези в чувствителни повърхности, изрязване на модул контакти в гипсокартон или дърво. Улесняват работата при съединения чрез шипове и имат възможност за засмукване при рязане с много прах в затворено помещение.


Защо да изберете стойка за ексцентършлайф от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за ексцентършлайф, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.