Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 401 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 401 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за лазерен нивелир

Стойките за лазерен нивелир са перфектното решение за позициониране на лазерната линия на необходимата височина. Има различни начини на монтиране на държача – с винтове, магнити или на статив. Регулирането по височина е възможно чрез блокировка за сигурно и точно насочване.

 

Някои стойки за лазерен нивелир са с магнитна стойка с регулируем щипков механизъм и скоба за стена, които позволяват да се ползват като самостоятелно устройство и в комбинация. Имат механизъм за прецизно настройване на височината на монтирания уред.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите стойки за лазерен нивелир на водещите марки BOSCH, LASERLINER, SOLA, STANLEY, MILWAUKEE и други.

 

Защо да изберете стойка за лазерен нивелир от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за лазерен нивелир, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.