Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за мултифункционален инструмент

Стойките за мултифункционален инструмент са помощно средство за позициониране на перпендикулярни потъващи разрези в особено деликатни повърхности. Извършват се чисти разрези благодарение на помощното средство за позициониране.

 

Ножът и помощното средство за позициониране се монтират без инструменти. Дава се възможност за точно поставяне и перпендикулярно рязане по маркировка.

 

Приложение на стойките за мултифункционален инструмент

 

Стойките за мултифункционален инструмент са идеални за разрези в чувствителни повърхности, изрязване на модул контакти в гипсокартон или дърво, прецизни разрези на паркет и ламинат, улесняват работата при съединения чрез шипове.

 

Защо да изберете стойка за мултифункционален инструмент от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за мултифункционални инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.