Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за поялници

Стойките за запояване разполагат с лупа, която допринася за изключителна точност по време на работа. Изделията притежават две интегрирани скоби, предоставящи свободни ръце и удобство по време на дейността.

 

За по-голяма удобност тази стойка включва държач за поялник, както и лупа, която предоставя по-добра видимост. Стойките за поялници са идеалното решение за прецизни задачи като запояване на електронни компоненти.

 

Със своите многобройни функции, стойките за поялници Ви осигуряват уникално и надеждно средство за постигане на отлични резултати във Вашите проекти.

 

Защо да изберете стойка за поялници от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за поялници, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.