Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 855 176 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 855 176 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за прожектори и фенери

Стойките за прожектори се наричат още стативи и се използват за закрепване на прожекторите неподвижно и позволяват контролиране на височината и ъгъла, под който ще осветяват избраното място. Обикновено се изработват от стомана, имат здрава и стабилна конструкция с възможност за регулиране на височината. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите стойки за прожектори и фенери на марките FERVI, FESTOOL и други. Купете своята техника с бърза доставка от магазини „Баш Майстора“.

 

Магнитната стойка FESTOOL MA KAL е подходяща за фиксиране на работната лампа SYSLITE KAL II върху метал или чрез винтови стеги за водеща шина FESTOOL. Тя е с възможност за мигновено прикачване към стандартен статив чрез магнитната кръгла глава и плота за статив.

 

Стативът за контролна лампа FESTOOL ST DUO 200 е с безстепенно нагласяне на височина от 10 до 200 см чрез две рамена. Благодарение на здравата си конструкция и лакираната си повърхност той е пригоден и за най-тежката употреба на строителната площадка.

 

Стойката за прожектор AS SCHWABЕ е изработена от поцинкована стомана, както и частта за монтиране на големи строителни лампи. Предназначена е за един прожектор. Стабилните крака с квадратно сечение са снабдени с подложки. Закрепването е с анкерни болтове.

 

Стойката за прожектор FERVI е подходяща за монтиране на прожектори, осветителни тела и инфрачервени отоплители. Височината й се регулира в границите 60-150 см. Фиксиращият болт е с резба М8.

 

Стойката за прожектор V TAC има стабилни крака, изработени от алуминий, снабдени с подложки. Подходяща е за монтаж на два прожектора. Не е подходящо използване в екстремни условия. Нормалната работна среда е от -20° до +45°.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от стойки от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.