Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за прожектори и фенери

Стойките за прожектори се наричат още стативи и се използват за закрепване на прожекторите неподвижно и позволяват контролиране на височината и ъгъла, под който ще осветяват избраното място.

 

Обикновено се изработват от стомана, имат здрава и стабилна конструкция и имат възможност за регулиране на височината.

 

Магнитни стойки и стативи

 

Магнитните стойки за фиксиране на работна лампа са с възможност за мигновено прикачване към стандартен статив чрез магнитна кръгла глава и плот за статив. Подходящи са за използване върху метал или чрез винтови стеги.

 

Стативите за контролна лампа са пригодени за най-тежката употреба на строителната площадка. Нагласят се безстепенно чрез рамена, могат да се сгъват за спестяване на място и са лесни за транспортиране благодарение на ниското си тегло.

 

Защо да изберете стойка за прожектори и фенери от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за прожектори и фенери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.