Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 248 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 248 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за тръби

Стойките за тръби са известни още като триноги. Използват се за фиксиране и поддръжка на тръби при монтажни и демонтажни процеси.

 

Поддържащата тринога за тръби е с регулируема височина и е гъвкава. Поддържащите скоби за тръби са оборудвани със сферични релси, които опростяват работата с тръбите. Лесно демонтируемата и регулируема на височина тринога за тръби се използва за поддръжка при работа с тръби.

 

Триногите за тръби се използват в различни индустрии - строителство, водопроводни и отоплителни системи, електротехника и други сфери, където тръбите трябва да бъдат поддържани в правилната позиция по време на работа.

 

Защо да изберете стойка за тръби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки за тръби, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.