Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 142 продукта и наличност над 4 101 891 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 142 продукта в наличност.
4 101 891 Артикула.

Продукти от SURE-SHAPE

ИДТБ и ВТС са част от група международни компании за производство на диамантни инструменти, с повече от 50 години опит в тази област. Нашата дейност включва проектирането и производството на изключително широка гама висококачествени диамантни инструменти.

 

ИДТБ и ВТС предлага стандартни и новаторски инструменти за Каменообработващата, Каменоделската, Оптическата, Стъкларската, Електронната, Химическата, Автомобилната и Самолетостроителната промишленост в световен мащаб.

 

Пълният набор от продукти и услуги, предлаган от ИДТБ и ВТС включва проектирането на инструменти, прахово - металургична технология за синтероване чрез използване на кобалтови и безкобалтови свръзки, вакуумно спичане на диамантни инструменти за рязане, шлифоване и полиране на скални материали от всякакъв тип и с различни приложения.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.