Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 578 продукта и наличност над 3 772 572 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 578 продукта в наличност.
3 772 572 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за дърво с дълбочинен ограничител

Свредлата за дърво с дълбочинен ограничител имат дълъг експлоатационен живот благодарение на твърдосплавното покритие. Те могат да се поставят и заключват директно в CENTROTEC патронника за инструмент.

 

Дълготрайното твърдосплавно свредло с регулируем патронник с ограничител на дълбочината на пробиване помага за допълнителен монтаж на брави и носачи на отделения в мебелното строителство. Поставката позволява бърза и удобна смяна на инструментите за пробиване и завинтване в акумулаторния винтоверт.

 

Свредлата за дърво с дълбочинен ограничител са идеални за отвори в талашитени плоскости с покритие. Намират приложение при монтаж на брави, водачи на избутващи се шкафове, гнезда при четиришарнирни мебелни панти, производство на мебели, изработка на кухни, монтажни работи.

 

Защо да изберете свредло за дърво с дълбочинен ограничител от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла за дърво с дълбочинен ограничител, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.