Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 192 продукта и наличност над 4 081 747 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 192 продукта в наличност.
4 081 747 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за дърво с фрезенк

Свредлата за дърво с фрезенк са подходящи за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости със и без покритие, шперплат. Имат един режещ ръб. Те са изключително остри пробивни инструменти за прецизни отвори без разкъсване. Пробиването и зенкероването се извършва в една работна операция.

 

Свредлото с фрезенк за дърво CMT (4.2x87/7.6, 5х93.7/10.6) e подходящо за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости с или без покритие, шперплат. Изключително остър и пробивен инструмент е, подходящ за прецизни отвори без разкъсване.

 

Свредлото с фрезенк за дърво FESTOOL BSTA HS D (3.5 CE 3.5 мм/24 мм, 4.5 CE 4.5 мм/24 мм, 5 CE 5.0 мм/24 мм) е с регулируем ограничител на дълбочина от 8 до 20 мм. Захватът е 1/4‘‘ шестостен. Пробиването и зенкероването се осъществява с една работна операция.

 

Свредлото с фрезенк за дърво VASBY 3мм/10 мм е подходящо за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости с и без покритие, шперплат. Пробиването и зенкероването се извършва в една работна операция. Използваният зенкер може да се ползва и като дълбочинен ограничител.

 

Свредлото с фрезенк за дърво VASBY 4мм/10 мм е изключително остър пробивен инструмент за прецизни отвори без разкъсване. Пробиването и зенкероването се осъществява в една работна операция.

 

Свредлото с фрезенк за дърво VASBY 5мм/12 мм е подходящо за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости с и без покритие, шперплат. Използваният зенкер може да се ползва и като дълбочинен ограничител.

 

Свредлото с фрезенк за дърво VASBY 6мм/12 мм е изключително остър пробивен инструмент за прецизни отвори без разкъсване. Пробиването и зенкероването се извършва в една работна операция.

 

Свредлото с фрезенк за дърво VASBY 8мм/13 мм е подходящо за твърдо и меко дърво, дървесноталашитни плоскости с и без покритие, шперплат. Използваният зенкер служи и като дълбочинен ограничител.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите спирални свредла за дърво, свредла за панти и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.