Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 155 продукта и наличност над 4 129 087 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 155 продукта в наличност.
4 129 087 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за дърво спирални

Спиралните свредла за дърво са предназначени за дървени материали (твърди и меки), непокрити талашити, гипсокартон и др. Някои от свредлата са с центриращ връх и два режещи ръба, други – с опорен режещ нож и центриращ връх, трети – с два режещи върха и подвеждащ център. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите от всеки един тип спирални свредла за дърво на супер цени, само сега и с 5% процента отстъпка при онлайн пазаруване.

 

Двуспиралното свредло за дърво BOSCH 13x151/96 мм е с центриращ връх и опорен режещ нож. Подходящо е за дървени материали (меки и твърди).

 

Свредлото за дърво BOSCH 3x61/33 мм има цилиндрична опашка. То осигурява чисто пробиване в дърво (мека и твърда дървесина) и може да се използва за проходни и малки отвори.

 

Свредлото за дърво BOSCH 4x75/43 мм e много остро и има центриращ връх. Безшумните отвори се правят с висококачествени фрезери с дебела опашка с прецизни ръбове. Двата жлеба не позволяват на материала да блокира отвора и осигуряват добър ефект при отстраняване на материала.

 

Свредлото за дърво BOSCH 5x86/52 мм е предназначено за употреба върху дърво (твърдо и меко). С  цилиндрична опашка е и се ползва за различни отвори.

 

Свредлото за дърво BOSCH 6x93/57 мм е много остро и допуска идеално позициониране на отвора. Двата жлеба не дават на материала да запуши отвора и осигуряват добро премахване на материала.

 

Свредлото за дърво BOSCH 8x117/75 мм има цилиндрична опашка. Използва се за различни отвори. Свредлото с центриращ накрайник дава идеално положение на отвора.

 

Свредлото за дърво DREMEL 561 3.2x65/30 мм реже дърво, пластмаса, фибростъкло, гипсокартон, ламинат и др.

 

Свредлото за дърво PROJAHN ECO (10x133/86 мм, 8х117/75 мм, 8х250/190 мм) е произведено от CV стомана, с два режещи върха и подвеждащ център. Предназначено е за меко дърво и непокрити талашити.

 

Спирални свредла за дърво на водещите марки MAKITA и KEIL може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.