Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 831 203 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 831 203 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за дърво спирални

Спиралните свредла за дърво са предназначени за дървени материали (твърди и меки), непокрити талашити, гипсокартон и други. Някои от свредлата са с центриращ връх и два режещи ръба, други – с опорен режещ нож и центриращ връх, трети – с два режещи върха и подвеждащ център.

 

Свредлата за дърво предлагат прецизно пробиване в мека и твърда дървесина и може да се използват за проходни и джобни отвори. Безшумните отвори се създават с висококачествени фрезери с удебелена опашка с прецизни ръбове.

 

За точни резултати двата жлеба не позволяват на материала да запуши отвора и осигуряват добро отстраняване на материала. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите спирални свредла за дърво на марките BOSCH, DEWALT, MAKITA, PROJAHN и други.

 

Защо да изберете спирално свредло за дърво от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме спирални свредла за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.