Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за метал с конусна опашка

Свредлата за метал с конусна опашка са подходящи за свредловане и разсвредловане на отвори в стомана и стоманени отливки, сив и ковък чугун, цветни и леки материали, изкуствени материали и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ Ви предлагаме богат асортимент от свредла за метал с конусна опашка. Диаметърът на свредлата за метал HSS-R-валцовани с конусна опашка е от 12.00 до 41.00, а дължината е от 182 до 349 мм, а работната дължина е от 90 до 200 мм.

 

Защо да изберете тези свредла от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла за метал с конусна опашка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

                             

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.