Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
1 2 3 ... 9
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 9
1 2 3 ... 9

Свредла за метал с цилиндрична опашка

Свредлата за метал с цилиндрична опашка са подходящи за свредловане и разсвредловане на отвори в стомана и стоманени отливки – легирани и нелегирани, чугун – сив и ковък, цветни и леки метали, изкуствени материали и други.

 

При някои видове самоцентриращият се връх възпрепятства отклонението, като позволява бързо и лесно да започне пробиването. По-високата скорост на пробиване генерира по-малко топлина и по-малко износване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите свредла за метал с цилиндрична опашка на марките BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HELLER, MILWAUKEE и други.

 

Защо да изберете свредло за метал с цилиндрична опашка от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла за метал с цилиндрична опашка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

                             

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.