Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 598 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 598 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Свредла за многошпинделна машина

В подкатегорията „Свредла за многошпинделна машина“ може да намерите свредла за дърво, както и различни по размери адаптори за свредла. Адапторите имат висока точност и пълна надеждност, перфектно са центрирани. Изработени са от много здрава стомана. Свредлата се използват за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат.

 

Адапторът за свредла CMT B=10 мм D=19.5 мм S=10/11 мм – десен е с висока точност и пълна надеждност, перфектно центриран. Изработен е от много здрава стомана. Подходящ е за машините Biesse (стари), Masterwood (Zangheri&Boschetti), Morbidelli, Torwegge, Vitap, Weeke.

 

Адапторът за свредла CMT B=10 мм D=19.5 мм S=10/11 мм – ляв е произведен от много здрава стомана, перфектно центриран и балансиран. Подходящ е за машините Biesse, Masterwood, Morbidelli, Torwegge, Vitap, Weeke.

 

Адапторът за свредла CMT B=10 мм D=19.5 мм S=10 мм (десен, ляв) намира приложение при машините Ayen, Holzma, Knoevenagel, Mayer и Torwegge.

 

Адапторът за свредла CMT B=10 мм D=19.5 мм S=10мм (30° - десен, 30°- ляв) е предназначен за по-старите модели машини Alberti, Balestrini, Bilek, Busellato, Scleicher, Vitap.

 

Адапторът за свредла CMT B=10 мм D=19.5 мм S=8 мм (десен, ляв) е идеално балансиран и служи за работа с моделите машини Nottmeyer (по-стари модели).

 

Адапторът за свредла CMT B=8 мм D=16 мм S=10 мм (десен, ляв) е подходящ за моделите машини Ayen, Holzma, Knoevenagel, Mayer и Torwegge.

 

Свредлото за дърво CMT 10x70/40 мм – дясно се използва за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат. Подходящо е за панели с максимална дебелина 30-35 мм.

 

Свредлото за дърво CMT 10x70/40 мм – дясно има четири спирални линии и два прецизно режещи ръба. Върхът е изработен от HW стомана с балансиран център. Използва се за пробиване в масивно дърво, пластмаса и ламинирани материали.

 

Свредлото за дърво CMT 11x70/40 мм – дясно е подходящо за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат. Използва се и за панели с максимална дебелина 30-35 мм.

 

Свредлото за дърво CMT (15x57.5/30 мм – дясно, 15х70/43 мм – дясно, 15х70/43 мм - ляво) се използва за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат.

 

Свредлото за дърво CMT 15x73/28 мм – дясно е изработено от високолегирана стомана и е предназначено за пробиване в мека и твърда дървесина.

 

Свредлото за дърво CMT 4x70/43 мм – ляво се използва за пробиване през дупки в масивно дърво, дървени композитни материали, пластмаса и ламинат.

 

Свредлото за дърво CMT 5x115/70мм – дясно има два прецизно режещи ръба и четири спирални линии. Върхът е изработен от HW – стомана с балансиран център. Използва се за пробиване в масивно дърво, пластмаса и ламинирани материали.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да разгледате свредла за многошпинделни машини с различни външни диаметри.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.