Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от SWATYCOMET

Фирма SWATYCOMET е един от най-големите европейски производители на абразиви. Фирмата е основана през 1958 година. Централата на компанията се намира в гр. Зрече, Словения.

В групата на SWATYCOMET се включват два завода в Словения, собствени компании в Австрия и Германия, смесени участия с фирми от Унгария, САЩ и Китай. Продуктите на SWATYCOMET отговарят на изискванията на стандартите ISO 9001:2000, както и ISO 14001:1996 свързан с опазването на околната среда.

От 2001 година SWATYCOMET е член на Организацията за безопасност на абразивите - OSA, която е създала и внедрила система от правила за производство на абразиви и се грижи за сигурността на потребителите на абразивни инструменти. Придържането на фирмата към тази система е гаранция за високото качество и надеждността на нейните продукти.

 

Изделията на SWATYCOMET се продават на петте континента, като над 60% се изнасят за страните от Европейския съюз.

 

Благодарение на ежегодните инвестиции в модерни технологии и иновационни продукти, компанията разполага с голям производствен капацитет и от 2000г. насам е европейски лидер в производството на карбофлексови дискове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.