Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 567 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 567 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от TAYG

Tayg s.l. носи началото си от 1970 г. и нейната дейност е свързана с изработването на пластмасови инжекции с високо качество и дизайн. Използват последни технологии в процеса на работа и високо квалифицирани човешки ресурси, за да гарантират една перфектната продукция завършена добре във всеки един етап.

 

Компанията стартира дейността си на площ от 900 м2 и се развиват днес до 20 000 м2 с 22 машини. Изделията на Tayg s.l. могат да се разделят на категориите пластмаса, органайзери и електричество.

 

През 2001 г. Tayg е регистрирана в Международната организация по стандартизация ISO 9001:1994.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.