Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телескопични лати за лазерен нивелир

Нивелирната рейка е подходяща за всякакви измервания на височини от нивото на пода. Разликата във височината може да се отчита направо, без необходимост от пресмятания. Идеална е за зелени лазери и не може да се сравнява с обикновената нивелирна рейка.

 

В онлайн магазина „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти, ще намерите телескопични лати за лазерен нивелир на марката LASERLINER.

 

Защо да изберете телескопична лата за лазерен нивелир от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме нивелирни рейки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.