Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Термокамери

Термокамерите реализират изображения от топлина вместо от светлина, което може да ви помогне да видите плътни очертания при разнообразни условия – от дневна светлина до пълна тъмнина.

 

Те имат широко разпространение в строителната дейност, електротехниката и са незаменими помощни средства при наблюдение и диагностика на ВиК и отоплителни системи и други.

 

Термовизионната камера се използва най-често в строителните дейности, електротехниката и машиностроенето. Термокамерите притежават централна измервателна точка за температурен анализ, а корекцията при мерене на отбелязаната атмосферна температура разрешава на термокамерите лесно да компенсират ефектите за грешка.

 

С измервателните инструменти можете лесно да идентифицирате прегрелите части в електрическите инсталации.

 

Защо да изберете термокамера от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме термокамери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.