Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 544 продукта и наличност над 3 812 998 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 544 продукта в наличност.
3 812 998 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тинол

Тинолът е нискотопим мек припой. Ще го откриете под формата на тръбичка, в която е поставен пастообразен флюс. Използва се за заваряване на метали. Тинолът е предназначен при работа с поялник, главно при ръчни и полуавтоматични процеси на запояване. Предимството е, че е възможно свързването на спояваните части да е директно без допълнително ползване на флюс. Основно в практиката тинолът представлява сплав на калай и олово в различно процентно отношение. За по-специфични нужди могат да се добавят други съставки като мед, сребро, антимон, бисмут, кадмий и други. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете обикновени тиноли, тиноли на ролка с флюс и такива с паста флюс на различни водещи марки. Очакваме ви!

 

Тинолът + паста флюс RAPID ф1.3 мм/25 гр е припой за запояване на различни метали или сплави, за печатни платки, запояване на компоненти и др.

 

Тинолът RAPID (ф1.0мм/17 гр, ф1.0мм/50 гр) е калаено-оловна композиция с 2% съдържание на флюс.

 

Тинолът RAPID (ф1.5мм/100 гр, ф1.5мм/50 гр) е припой за запояване на различни метали или сплави, за печатни плати, запояване на компоненти и др.

 

Тинолът STANNOL ф1.0 мм/100 гр отговаря на високи изисквания на индустриалното производство, като се използва и за бърз ремонт и повторно спояване. Отличава се с високата си активност.

 

Тинолът на ролка ROTHENBERGER Fittingslot 3 ф3.0мм/250 гр служи за съединяване на медни тръби с медни, бронзови и месингови фитинги за водопровод за топла и студена вода в съответствие с DVGW-GW 2 без флюс. Предназначен е за използване със съответната паста за запояване Rosol.

 

Тинолът на ролка с флюс PROVIDUS ф1.5 мм/100 гр е със съдържание на 77% калай и 33% олово.

 

Тинолът на ролка с флюс PROVIDUS ф1.5мм/250 гр е със съдържание на 60% калай и 40% олово.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете глави за клещи, лопатки за къртещи машини, прахоуловители и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.