Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 843 продукта и наличност над 4 073 987 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 843 продукта в наличност.
4 073 987 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тинол

Тинолът е нискотопим припой. Може да го откриете с форма на тръба, в която е поставен пастообразен флюс. Ползва се за заваряване на метали.

 

Тинолът е предназначен при работна дейност с поялник, главно при ръчни и полуавтоматични процеси на запояване. Приоритет е, че е допустимо свързването на спояваните части да е директно без допълнително ползване на флюс.

 

Основно в практиката тинолът представлява сплав на калай и олово в различно процентно отношение. За по-специфични нужди  могат да се добавят други съставки като мед, сребро, антимон, бисмут, кадмий и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете обикновени тиноли, тиноли на ролка с флюс и такива с паста флюс на различни водещи марки.

 

Защо да изберете тинол от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тиноли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.