Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от TITAN

TITAN е американска компания, водеща своето начало от 1968 г. Първоначално, нейният създател Джон Геберт й дава името "TITAN TOOL". Име, което носят множество първокласни инструменти, работещи и до днес. Скоро след създаването си, компанията става призната в цял свят за качеството на своите машини и инструменти за боядисване. Създателят й Геберт, притежава множество разработки и патенти на детайли и машини за полагане на боя, лакове и шпакловачни мазилки. Някои от клиентите на този американски производител, са известни, световни компании, като германската WAGNER. 

TITAN e предпочитана марка за хиляди професионалисти. В онлайн магазин Баш Майстора можете да намерите широка гама от продуктите на компанията, от професионални машини за безвъздушно боядисване на сгради, за полагане на шпакловка - шийтрок и грунд, така и машини за леки ремонти на по-малки помещения.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.