Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 080 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 080 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от TKK

Фирма ТКК е основана през 1947 г. През своята богата и успешна история, фирмата се утвърди като специалист в производството на висококачествени изделия в областта на строителната химия.

 

ТКК е позната като производител на висококачествени и иновативни продукти. Това oсигурява успешната им продажба на четири континента в повече от 40 държави по цял свят.

 

Фирмата разполага със собствени модерни лаборатории, в които екип от висококвалифицирани специалисти, в сътрудничество с крайните потребители, контролират качеството на произвежданата продукция и разработват нови по-съвършени продукти. Непрекъснатия развой, новаторство и поставяне изискванията и нуждите на потребителя в центъра на вниманието олицетворяват философията и фирмената политика на ТКК SRPENICA.

 

Производствената дейност е съгласувана със строгите европейски стандарти съобразно ISO 9001 и ISO 14001.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.