Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от TROTEC

Trotec е сред водещите германски производители на професионални решения и системи за измерване, мониторинг на състоянието и управление на условията, на работната среда и свързаните процеси. Марката Тротех предоставя на индустрията и частните изпълнители разнообразие от машини за контрол на климата, обработка на въздуха и вентилация. Включително в асортимента за устройства с доказана прецизност и качество за измервания в областта на мониторинг, на състоянието и диагностика на работната среда, засичане на поражения, засичане на течове, работни паравани и палатки за мобилни обекти и работа при условия на открито.

С Trotec получавате изделия с повече от иновативен дизайн! Тротех създава нови идеи за бизнеса и предоставя нови решения за най-високи резултати. Със собствени производствени бази, както и центрове за изследване и разработване на продукти, заедно с притежаваните от компанията мрежа от сервизи по цял свят, Trotec изгражда доверие и висок клас обслужване.

Широка гама от продуктите с марка TROTEC можете да намерите в онлайн магазин Баш Майстора.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.